Zaksov mozaik glamura

Sa svakom novom kolekcijom, Zaks unosi drugačiji pogled na lepotu žene koja se posmatra kroz jedinstveni komad nakita. Samo određeni predmeti imaju moć ne samo da očaraju svojom pojavom, već da na ženi istaknu lepotu koja dolazi iznutra.

Nova linija Zaks nakita donosi plimu senzualnosti i transformiše u divu svakoga to  se ukrasi grandioznim prstenjem, upečatljivim narukvicama, visećim minđušama ili dugačkim lančićima. Prepuna je raskošnih ovalnih, kaskadnih, spiralnih i četvrtastih oblika koji na moderan način interpretiraju slavna vremena starog Hollywooda kada su ženstvenost, elegancija i prefinjene siluete nakita dolazile u prvi plan. Nova Zaks kolekcija utjelovljuje ljetnu viziju lagane večernje haljine i nakita koji zrači i briše granice između sjaja zvezda i žene koja ga nosi.

Potražite svoj primerak srebrnog glamura na sniženju i uvijek izgledajte kao da hodate crvenim tepihom.

 

U periodu od 13.12.2018. do 15.01.2019.  u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:

-50% na kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.