Trijumf ljubavi

Gde god zakoračite ove jeseni, svugde ćete pronaći savršenu bajkovitu kulisu za romantične geste. Zaks Zlatara zna da ćete na tom putu trebati nakit koji će umesto Vas izreći čarobne reči i zato su pripremile veličanstvenu paletu nakita za sve one koje je začarala vila ljubavi. Reč je o vereničkom prstenju, narukvicama, lančićima i minđušama koje krasi kamen obećanja – dijamant. Njegova tajna sastoji se koliko u neuhvatljivoj lepoti savršene igre svetlosti toliko i u spoznaji da zaljubljenima donosi nadu u sjajniju budućnost. Uz njegovu prirodnu neuništivost, Zaks je svoje dijamante oplemenio belim zlatom koje ih dostojanstveno štiti i čuva snagom plemenitog metala.

Vremena se menjaju, ali jedno je sigurno, dok god postoje zaljubljene duše koje vjeruju u ljubav, Zaks će u svom asortimanu posedovati najljepše primerke dijamanata.

U periodu od 13.12.2018. do 15.01.2019. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:

-50% na kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.