Tajna večnog sjaja - brilijanti

Kada je reč o vereničkom prstenu - nema kompromisa, svaka devojka žudi za dijamantom. Drevni simbol večne ljubavi uvek će mamiti poglede i zaustavljati dah svojom savršenom disperzijom sunčeve svetlosti. Ulaskom u novo godišnje doba koje se smatra periodom buđenja života u prirodi, priuštite sebi komadić najvećeg blaga iz dubine zemlje.

Upravo iz želje da se budućim mladama ostvare svi snovi, zlatara Zaks nudi 40% popusta na deo kolekcije sa brilijantima. Maštanju je došao kraj jer ovaj mesec uz Zaks pogodnosti dijamanti mogu postati i deo Vaše ljubavne stvarnosti. Vereničko prstenje smelog dizajna svojom čistoćom i magnetičnom aurom razoružava i najveće skeptike romantike.

Tradicionalno rezervisan samo za raskošne prilike, dijamant je ušetao u naše svakodnevnice i uveličao modne kombinacije svojom svestranošću. Iskoristite Zaksovu brilijantnu priliku jer dijamanti ne bi trebali biti samo predmet žudnje i divljenja, već i nosiv komad koji zaslužuje svaka žena, baš kao i Vi.

U periodu od 01.03.2018. do 31.03.2018. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:

-50% na kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.