Srebrni dodir Dana Zaljubljenih

U mesecu zaljubljenih smo! Kreiramo ga uz dominantne detalje koji svoje forme i dizajn oblikuju u srebrnom izdanju te tako odaju snažnu notu ljubavi i radosti koja izmamljuje osmeh na lice svakome kome ovaj inspirativni znak pažnje poklonite!

Dodir luksuza i lepote neka u svojoj kutijici očara Vaše voljene i na taj poseban momenat podseća tokom cele godine. Originalnim poklonom namenjenim Vašoj voljenoj okarakterišite Vašu razigranu, radosnu i avanturističku ljubavnu priču-oplemenite je srebrnim iskrama. Kompletom ili tek jednim detaljem izgovoriti Volim te ili Hvala! nikad nije bilo jednostavnije. Svoje poklone ovog Dana zaljubljenih odaberite u zlatari ZAKS, a uz izuzetne pogodnosti na celokupan asortiman izaberite ponešto iz asortimana srebra, ili pak impozantnog nakita u zlatu za "Nju i za Njega".

U periodu od 27.12.2017. do 24.02.2018. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:
-50% na kolekciju srebra
-40% na novu kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.