Prva ljubav u znaku nove Zaks kampanje

Kažu da se nikada ne voli kao prvog puta; nezaboravno, nevino, čisto. Nova Zaks kolekcija neodoljivo podseća upravo na nostalgičnu emociju mladalačke zaljubljenosti koju predstavljaju likovi nje i njega. Fantastičan svet detinje zaigranosti oživljen je u srebrnoj adaptaciji nakita koja zrači modernom elegancijom i ljupkošću dizajna.

Najatraktivniji komad kolekcije je prsten pečat koji je već prošle sezone najavio povratak na modne piste a sada je zasjao u novom ruhu Zaks zlatare. Ovaj masivni modni dodatak osvaja razigranim gravurama koje ne umanjuju njegovu eleganciju i dodaju nežnu notu sa romantičnim prizvukom. Raznovrsni opus minđuša krije male i senzualne ukrase kojima ćete rado upotpuniti dnevni look ili dodati modni akcenat na večernje izlaske. Za razliku od njih, živopisne ogrlice kradu pažnju i dozivaju toplije dane kada će se istaknuti u mnoštvu ženstvenih haljina , bluza i svilenih kreacija sa kojima se odlično slažu. Narukvice dražesnih simbola koji su ujedno i zaštitni motiv cele kampanje, međusobno se dopunjuju i nastavljaju pripovedanje ljubavne priče izmedju Nje i Njega.

Kompozicija kolekcije osmišljena je za žene čiji stil najbolje opisuje nepogrešiv osećaj za lepo, odvažnost pariskog stila i razigranost sa modnim dodacima. U njoj se kriju detalji koji dopuštaju slobodu igranja sa modom dok istovremeno simboliziraju dečiju nesputanost i univerzalne vrednosti ljubavi. To je nakit koji može izraziti najprefinjeniju stranu žene, ali i nakit koji je idealan za poklon u nadolazećim prolećnim svečanostima.

U periodu od 01.06.2018. do 30.06.2018. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:
-10% na iznos preko 3500.00rsd
-20% na iznos preko 8000.00rsd
-25% na iznos preko 16000.00rsd

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.