Profesionalno bušenje ušiju

Iverness_logo - Zaks
Inverness je američka kompanija koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile kod kuće uz pomoć igle i leda ili  pištoljem za bušenje ušiju.

Iverness_safetybacks - Zaks Inverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nežno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske mindjuše i Safety cluch patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske mindjuše u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje mindjuša bilo što ugodnije, a zaceljivanje bezbolnije i brže.

Dakle, između mnogo pogodnosti, dve su one koje samo Inverness nudi svojim korisnicima - potpuno zatvorene i sterilne medicinske mindjuše.

Safety back – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske mindjuše u potpunosti izolovan te ne dopušta prečvrsto prijanjanje uz uvo što pridonosi bržem i bezbolnijem zaceljivanju.

Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dete i roditelje. 

Danas, nakon 40 godina rada i ulaganja u inovacije, kompanija Inverness prisutna je u 27 zemalja i posvetila se misiji kako bi svojim klijentima širom sveta pružila najsigurniju i tehnološki najsavremeniju uslugu bušenja ušiju. Sve su to razlozi zbog kojih su zlatare ZAKS odabrale upravo njih.

  Iverness_modeli_inverness_mundjuse-1 - Zaks Iverness_modeli_inverness_mundjuse-2 - Zaks

Ljubazne i edukovane radnice zlatare ZAKS pružiće Vam uslugu nakon koje će osmeh krasiti lice Vašeg deteta, a Vi ćete biti mirni i sigurni. ZAKS će i nakon bušenja brinuti o ušima Vaših najmanjih i najhrabrijih, a Vas će uputiti kako ih negovati.

Nakon svih ovih informacija, verujemo da ćete ubrzo posetiti zlataru ZAKS i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih mindjuša.

Iverness_modeli_inverness_mundjuse-1 - Zaks