Luksuz nakita uz veliko letnje sniženje do -40%

Luksuz nakita nikad nije bio dostupniji i toliko maštovit. Odabirite detalje iz limitirane edicije u svojim pozlaćenim površinama čija se tekstura u mat, sjajnoj, rose gold ili gold pozlati predivno presijava na toplini letnjih dana i noći. Dočekajte leto spremni i izazovnog stila. Oslobodite svoje dnevne i večernje kreacije, a svom romantičnom stylingu unesite dašak srebrne ili zlatne linije nakita u obliku narukvica, ogrlica, prstena, mindjusa ili satova renominiranih brandova koji su sniženi do -40%.

Letnja jelska kampanja ZAKS zlatare odašilje neponovljivom uobličenošću srebrnog luksuza koji divno kombinuje nakit. Baš tim akcentom je dobro ukrasiti se jer elegancija i otmenost  jedne dame koja zna šta želi pevaji najposebnije limitirane edicije i njihove simfonije luksuza. Osim teksturama, nakit moze biti upotpunjen cirkonima koji divno dozivaju julske zrake sunca, a zalaske pretvaraju u prava umetnicka djela. Svaka forma pomno je birana i stvara delo koje zaslužuje dama vredna divljenja, romantike i ljubavnog izraza.

U periodu od 01.07. do 29.08.2017. u zlatari ZAKS traje letnje sniženje:
-40% na kolekciju srebra i čelika
-25% na kolekciju zlata, brilijanata i novu kolekciju srebra
-40% na dio asortimana na brilijantima (rasprodaja do isteka zaliha).

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.