Ljubavna priča prstena

Jednostrukim, duplim ili troduplim koji spajaju različite boje pozlate usvojite modne lekcije za sezonu pred nama. Manje je više! Šaroliki izbor izuzetnog prstenja u Vaš će svakodnevni stil uneti dašak glamura, elegancije specifičnog dizajnerskog karaktera kojeg se ne bi posramila ni jedna dama. Kompaktnih rezova, jednostavnih formi, oblih linija, sa mnoštvom ili po nekim cirkonom – izbor je Vaš!

Idealan prsten koji će biti deo vašeg stila nikada nije bilo jednostavnije izabrati. Jedan ili nekoliko prstena koji su povezani u ljubavnu priču sa vašim potpisom – vreme je da svoju ruku ukrasite detaljima koji su simbol dubokog poverenja, povezanosti i zajedništva! Za sebe ili voljenu osobu, za ovaj Dan zaljubljenih birajte sa stilom poklone koji će vas tokom cele godine podsećati na ljubav.

U periodu od 27.12.2017. do 24.02.2018. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:
-50% na kolekciju srebra
-40% na novu kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.