Letnje melodije zlatnih nijansi

Pred nama su zlatnim sjajem okupani dani, a upravo modni dodaci iz najnovije linije zlatare Zaks pomoću pozlaćenih niti i cirkona u raznim bojama vešto najavljuju pravo letnje slavlje! Jer osim što slavimo romantiku i ženstvenost uobličenu u dašak luksuza, ove sezone slavimo i lepotu božanske kreacije leta  kroz sjajne ogrlice, narukvice, priveske, narukvice, naušnice i prstenje. Stoga, ukoliko baš ovoga leta želite obeležiti neki važan događaj ili datum, verujemo da ćete upravo ovakvim detaljima lako pokazati koliko Vam je stalo do emocija svojih najbližih. Naime, ništa ne može toliko dobro poslati poruku ljubavi i topline kao nakit zlatnih nijansi, a toplina njegovih nežnih i prozračnih linija idealan je poklon onima do kojih Vam je najviše stalo.

Pokloni koji su simbol večnosti i romantike, modni dodaci luksuzno oblikovanog dizajna, zasigurno su nepogrešiv izbor svima koje darujete od srca i kojima izgovarate čarobne zlatne reči zahvalnosti, potpore i prijateljstva. Naša nova kolekcija srebrnog nakita u žutoj pozlati limitiranog je izdanja i dostupna samo u određenim poslovnicama. Pozlaćene niti neka izvezu i spoje letnje emocije Vas i Vaših voljenih.

Letnje melodije zlatnih nijansi Letnje melodije zlatnih nijansi Letnje melodije zlatnih nijansi Letnje melodije zlatnih nijansi Letnje melodije zlatnih nijansi Letnje melodije zlatnih nijansi

U periodu od 01.07. do 29.08.2017. u zlatari ZAKS traje letnje sniženje:
-40% na kolekciju srebra i čelika
-25% na kolekciju zlata, brilijanata i novu kolekciju srebra
-40% na dio asortimana na brilijantima (rasprodaja do isteka zaliha).

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.