Diskretna ljubav u paru

U potrazi ste za poklonom povodom Dana Zaljubljenih? Ljubav itekako može biti ukras, a i diskretna, o čemu svedoči nenametljiva linija narukvica, ogrlica, privezaka i minđjuša uz koje je zasigurno lakše pokloniti osećaje ili nežan poljubac ovog dana zaljubljenih.

Predstavljamo Vam novu kolekciju srebrnog simpatičnog para, čiji likovi u obliku curice i dečaka osvajaju svojim stilizovanim savremenim dizajnom. Na špagici ili koži, uz perlice ili pak srebrni lančić-odaberite neki od detalja iz srebrne kolekcije nakita inspirisane zaljubljenim likovima. Srebrna ljubavna edicija neumoljivo doziva nežnost obrgljujući dečaka i curicu u svom stilizovanom dizajnu. Ljubavni par, ali i ostalu kolekciju poklona za Dan Zaljubljenih  potražite u ZAKS zlatari gde Vas očekuju pogodnosti kupovine i sniženja.

U periodu od 01.03.2018. do 31.03.2018. u zlatari ZAKS bez obzira na način plaćanja, na celokupan iznos računa zaračunavamo:
-50% na kolekciju srebra
-40% na novu kolekciju srebra
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha -40% je na deo asortimana sa briljantima. 

Popusti ne važe za poklon bonove i minđuše za bušenje ušiju. Popusti se ostvaruju na blagajni i važe bez obzira na način plaćanja. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Zaks
zaželi.zauvek.